Ben jij op zoek naar geluk en balans in je leven? 

Vrijwel iedereen heeft last van stress en is op zoek naar balans. In de drukte van ons dagelijks leven is er weinig tijd voor rust, en kennen we de juiste technieken niet om te ontspannen en de balans te hervinden. Yoga & Coach kent deze technieken en heeft inmiddels honderden mensen geholpen een leven te leiden zonder stress, vol energie om datgene te doen waar jij gelukkig van wordt!

Het is dan ook mijn missie om jong professionals, ondernemers, hardwerkenden mannen en vrouwen met stress en spanning te helpen dat te bereiken. Hoe? Door het aanbieden van onderscheidende trainingen en coaching op fysiek, mentaal en emotioneel gebied, waarbij de focus ligt op empowerment, ontspanning en vitaliteit. Wil jij dat ook?

Ga je mee? Tao yoga retraite

Vogezen 12-18 mei BOEK HIER!

Het Tao work-life-balance coachings-programma van Loes heeft mij erg geholpen om rustiger in het leven te staan, zowel privé als op mijn werk.

Desiree de Jong

Marketing coordinator, OBA Amsterdam

De kracht van Loes zit in de combinatie van haar nuchterheid, humor, warmte en scherpe inzicht in mensen. Dat maakt haar een fantastische trainer.

Ezra Van Tiel

Senior Consultant Issues Management, Manager and Partner, Bex*communicatie

Wil jij op de hoogte worden gehouden van alle tips omtrent balans in je leven? Schrijf je dan hier direct in!

Gratis e-book

De beste 21 tips tegen stress

Start direct jouw download!

Je hebt je succesvol ingeschreven voor het gratis ebook de 21 beste tips tegen stress! Kijk snel in je mailbox!