Datum volgt zo spoedig mogelijk! 

Create Your Dreamlife inspiratiedag

Je droomleven leiden?

Je droomleven leiden? Een leven in balans, vol geluk, zonder stress en waarin je precies datgene doet wat je wilt?

Ik merk dat heel veel vrouwen denken dat dat onbereikbaar is. Of dat het alleen voor succesvolle mensen is weggelegd, voor mensen die rijker zijn, slimmer zijn, of…

Dat geloofde ik vroeger ook allemaal, en zo leidde ik totaal niet het leven wat ik wilde. Ik ging ik op zoek, er moest een manier zijn… Ik ontdekte ik dat mijn droomleven binnen handbereik lag als ik vijf essentiële stappen maakte. Die ga ik jou ook leren.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Loes van Beest, ervaren lifecoach en trainer. Na een ongezond leven, een burnout en een heftige bijnadoodervaring in Thailand twintig jaar geleden, besloot ik dat mijn roer om moest. Ik zocht naar geheimen voor een gezond en gelukkig leven en ontdekte de vijf sleutels. Een leven waarin ik, zonder last te hebben van mijn prikkelgevoeligheid, veel energie heb en precies datgene doe wat ik wil.

Ik heb getraind in Nederland, Thailand en China, waarin ik mij richtte op het intens bestuderen en trainen van het Boeddhisme en Taoïsme. Dit combineerde ik met intensieve coach-opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling en empowerment. Inmiddels heb ik vele honderden mensen succesvol gecoacht en getraind naar balans, geluk en innerlijke kracht!

Visie

Ik geloof dat iedereen een droomleven kan leiden, en dat het slechts een paar stappen van je is verwijderd. Ik ontdekte de sleutels naar dat droomleven.

Als prikkelgevoelige vrouw, noem het HSP, snap ik dat het lastig kan zijn om de eerste stap te zetten. Ik ontwikkelde daarom voor jou mijn vijf-stappen-methode om dat ideale leven te leiden. Ik zag dat het vrouwen, door mijn methode, lukte om hun droom niet langer een fantasie te laten zijn, maar werkelijkheid werd. Ze gingen doen wat ze écht wilden, waar ze écht naar verlangden.

Wil jij dat ook?

Droom jij ook over…

Ben jij die vrouw die hardwerkende ambitieuze en ondernemende vrouw? Probeer jij alle ballen in de lucht te houden en loop je soms over van alle prikkels? Droom jij…

Over een leven met veel minder stress
Over een leven zonder teveel prikkels
Over een leven in balans en met veel energie
Over een leven met veel rust en vrijheid
Over een (andere) carrière
Over een (betere) relatie
Of over voor jezelf beginnen…

Het programma

Op deze dag ga ik samen met jou stappen maken, we gaan jouw feestje bouwen, we gaan lachen, en misschien rolt er een traan over je wang omdat je tot een gigantisch inzicht komt.

Dit kun je verwachten:

  • We gaan verhelderende meditatiesessies doen om je meer inzicht te geven in je eigen dromen
  • We doen samen visualisatie-oefeningen zodat jij je droomleven helder voor je ziet
  • Ik doe een coachingsessie, zodat je ineens heel duidelijk voor je ziet wat je voorheen tegenhield je droomleven te bereiken
  • We maken samen een stappenplan, hoe jij concreet stappen kunt maken om je droomleven te bereiken

Op 30 september ontdek je waar je écht van droomt, en je neemt deze dag de eerste stappen naar jouw ideale leven. Stel je eens voor hoe dat zou zijn?

+ verrassingen!

Ik ben een gever, dus je krijgt heel veel cadeautjes! Ik verklap er vast een paar:

  • Heerlijke hemelse bio foodies
  • Een overheerlijke lunch met liefde gemaakt door Bianca Groeneweg. Check haar IG en FB om vast het water in je mond te laten lopen.
  • On top is er een gastspreekster die je een paar creatieve knalinzichten meegeeft voor het behalen van jouw droom

“Leuk! Maar ik kan niet, ik heb het te druk…”

Zou jij graag je droomleven willen leiden, maar denk je: ik moet tijd vrij maken voor deze dag, en ik heb het al zo druk? Stress maakt dat je soms geneigd bent de goede dingen voor jezelf te laten zitten.

Maar wat nou als je wel gaat?

Je met waanzinnige inzichten en met rust in je hoofd huiskomt?
Kies voor jezelf, geef jezelf deze dag cadeau.

Koop hieronder meteen jouw ticket.
Ik kijk er enorm naar uit om samen op pad te gaan!

Liefs, Loes

Wacht niet te lang, je hebt nog:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

“Loes is een spontane vrouw, met een positief vrolijk karakter en gevoel voor humor. Zij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Met haar doeltreffende vragen maakt zij het mogelijk om tot mooie inzichten te komen. Door haar rustige stem is het fijn om te mediteren. Wil je stappen maken en aan jezelf werken dan is Loes een hele fijne coach.”

Bianca Groeneweg

“ Loes heeft heel veel kennis op het gebied van life coaching en het Taoïsme, je kunt zien dat dit haar pad is. Ik heb veel trainingen gedaan bij Loes en een retraite in de Vogezen. 
Door Loes heb ik veel meer rust in m’n hoofd, weet ik duidelijker waar ik naar toe wil en heb ik meer energie!
Loes kent precies de juiste tools en dit alles op mooie sfeervolle plekken in combinatie met heerlijk eten.”

Bianca Visser

“Loes, ik ben superblij met jou als mijn coach. Door jouw liefdevolle benadering en openheid voel ik me vrij te om mezelf helemaal te laten zien. Je praktische aanpak zorgen ervoor dat ik echt stappen kan maken en spiritualiteit kan toelaten in plaats van me ervan af te keren. Je hebt altijd oog voor het doel van de coachingsessie en zorgt dat we bij dat thema blijven. Je neemt me bij de hand en laat me toch zelf het pad kiezen. Je bent een fijn mens. Ik blijf dus nog even bij je. ”

Harriet Robijn

Nog even alles op een rijtje

Datum

Zondag 30 september
}

Tijden

10:00 – 16:00 uur

Tickets

€ 49,- per persoon (incl. lunch)

Locatie

Seinwezen, Kinderhuissingel 1, Haarlem,
op 5 minuten loopafstand vanaf het station

Ontdek in 1 dag de stappen naar het creëren van jouw droomleven.