Create your
Dreamlife Online  Programma

Het Create your Dreamlife Online Programma start binnenkort!

Ben jij die hardwerkende ondernemende vrouw die alle ballen in de lucht probeert te houden?

Ben je gevoelig voor stress en prikkels en ben je uit balans? Ben je zoekende en doe je wellicht niet wat je echt wilt? Heb je onvervulde dromen op het gebied van werk, relaties, hobby’s, reizen, of je leven? Ik ga je helpen om die dromen waar te maken, met mijn speciaal ontwikkelde Create Your Dreamlife online programma.

Herken je je in de volgende checklist?

 • Je verlangt ernaar om je hart met je hoofd te verbinden
 • Je vindt het lastig om te ontspannen
 • Je hebt een drukke baan en/of gezinsleven
 • Het is vaak druk in je hoofd en je voelt je overprikkeld of bent HSP
 • Je worstelt met het vinden van de juiste balans tussen werk- en je privéleven
 • Je zou graag meer energie willen hebben
 • Je doet werk wat jouw kracht niet optimaal benut
 • Je moet veel van jezelf en je komt maar moeilijk tot rust

Dan is dit programma voor jou gemaakt!

In mijn Create Your Dreamlife online programma leer je in slechts 90 dagen hoe je van stress naar balans gaat. Niet voor één keer, nee, een methode die je voor de rest van je leven altijd en overal kunt toepassen. Een methode die je helpt rust te ervaren, helderheid brengt en zorgt voor een emotioneel sterk evenwicht.  

Laat je niet meer tegenhouden door stress en angsten. Hoe zou het zijn als je alles wat je wilt bereiken kan?

Ik snap je, ik ken je struggles. Want ik deed eerst helemaal niet wat ik wilde. Ik durfde niet eens te dénken dat ik überhaupt een ander leven kon leiden. Ik was overspannen en gestresst, heel snel overprikkeld, en zag ik overal beren op de weg. Ik geloofde niet in eigen kunnen. Totdat ik na een bijna doodervaring dacht “what the …” ben ik aan het doen. Het leven is te mooi en te kort om niet te proberen om er alles uit te halen. Ik wil de beste versie van mijzelf gaan ontdekken.

En so I did. Van een overspannen meisje werd ik een sterke zelfstandige succesvolle vrouw, met een fijne relatie en nieuwe vrienden, ander en leuk werk, en on top of it ontdekte ik mijn eigen passie en werd ik een succesvolle coach en trainer.

Dus waarom zou je voor mijn training kiezen?

Ik heb alles zelf doorleefd, ik snap waar je zit, wat je voelt en hoe sterk je angsten kunnen zijn. Ik ben een selfmade woman, ik heb alles zelf opgebouwd, geen cent van de bank geleend en run nu een succesvolle business met een prachtig team om me heen.

Ik kan het niet uitstaan wanneer je niet volledig leeft in je potentieel, niet helemaal gelukkig bent, gestresst bent, of gewoon niet helemaal lekker in je vel. Waarom? Omdat ik weet dat je de potentie wél hebt! En ik weet precies hoe je die kunt inzetten.

Ik zal je niet overladen, maar ik laat je zelf je eigen kracht ontdekken om je dromen waar te maken. Wellicht ga je dingen doen die je spannend vindt, als je je angsten gaat transformeren. Maar ik beloof je dat er waanzinnige dingen gaan gebeuren, je gaat magische stappen zetten, op weg naar jouw droom.

Ik beloof je dat er waanzinnige dingen gaan gebeuren, je gaat magische stappen zetten, op weg naar jouw droom.

Hoe ziet de training eruit?

Vanuit mijn kennis van het boeddhisme, taoïsme en de krachtigste technieken van Lifecoaching en systemisch coaching, coach ik jou op alle levels op weg naar je droomleven. Niet alleen ben ik zelf al jaren gelukkig en in balans, inmiddels heb ik honderden mensen geholpen dat leven ook te kunnen leiden. Ben jij de volgende?

Met heldere trainingsmodules, twee live-dagen, een private online community, groepscoachingcalls, audiosessies en inspirerende video’s, ga ik jou ondersteunen om jouw droom te bereiken! We gaan knallen, lachen en jouw ideeën de boost geven die ze verdienen. 

Je gaat de beste versie van jezelf ontdekken, spannend toch?!

Wat kun je verwachten

 • Create Your Dreamlife online programma 
 • 2 live-dagdelen inclusief hapjes, lunch, en inspirerende verrassingen
 • 4 inspirerende groepscoachcalls, waarin je al je vragen kunt voorleggen
 • Toegang tot de ondersteunende private community op Facebook en Instagram
 • 5 modules waarin je in 5 stappen leert hoe jouw droomleven te bereiken
 • In 90 dagen van stress naar balans
 • Instructievideo’s voor dat extra zetje om jouw dromen te bereiken
 • Audiolessen
 • Een online werkboek met waardevolle informatie en opdrachten

Korte weergave modules:

VISIONFLOW, ontwikkelen van je droom naar werkelijkheid 

Kom er achter wat je echt wilt in je leven en waarom. Leer al je wensen te realiseren met behulp van een bijzondere techniek. Dromen worden omgezet naar werkelijkheid.

MINDFLOW, zet stress en prikkels om naar kracht

Ontdek hoe je stress, prikkels en spanning uit je leven kunt bannen, zodat niets je meer stopt in het waarmaken van je dromen.

SPIRITUALFLOW, leer mediteren en ontdek de geheimen van het Taoïsme en Boedhisme 

Leer je hoofd met je hart te verbinden door krachtige taoïstische trainingen en diepgaande meditaties. Je komt in contact met je ware zelf. Je creëert een enorme helderheid en er ontstaat een sterke emotionele balans. 

VITALITYFLOW, krijg veel meer energie

Leer hoe je door eeuwenoude Tao  yoga krijgskunst fit en energiek wordt in 10 minuten. Je zelfgenezend vermogen en innerlijke kracht gaan enorm toenemen. Ook verdiepend voor yogi’s, sporters en hardlopers. 

 

MASTERYFLOW, mastering yourself is true power

Leer krachtige mentale technieken uit Lifecoaching, NLP en Systemisch coachen waarmee negativiteit verdwijnt uit je leven en je een enorm sterke mentale balans en mindset ontwikkelt. Hierdoor kun je alles bereiken wat je maar wilt in je leven. 

Vragen?

Kost het veel tijd?

Nee, je bent per week niet meer dan een uur kwijt aan het programma. Ik ga je niet overladen .

Ik ben al zo druk

Daarom krijg je hele praktische handvatten. Bovendien zitten er stappen in waarin je leert hoe je meer energie en rust krijgt, en efficiënter met tijd leert omgaan.

Ik ben niet technisch en wil niet op Facebook

Technisch hoef je niet te zijn, je krijgt elke twee weken een mail met toegang tot de module. Ook hoef je niet op Facebook als je dat niet wilt. 

Testimonials

“Loes, ik ben superblij met jou als mijn coach. Door jouw liefdevolle benadering en openheid voel ik me vrij te om mezelf helemaal te laten zien. Je praktische aanpak en improvisatie zorgen ervoor dat ik echt stappen kan maken en spiritualiteit kan toelaten in plaats van me ervan af te keren. Je hebt altijd oog voor het doel van de coachingsessie en zorgt dat we bij dat thema blijven. Je neemt me bij de hand en laat me toch zelf het pad kiezen. Je bent een fijn mens. Ik blijf dus nog even bij je. “ Harriet Robijn

“Loes ik vind je een super fijn mens. Je bent echt en puur. What you see is what you get. Daarbij heb je een heerlijke dosis humor, die je op het juiste moment inzet. Ik vind jou krachtig en kundig in je coaching, waardoor je weet dat je bij de goede bent!” Lindy Prins

“Loes geeft je met haar Masterclass een warm welkom en het gevoel dat je thuisbent. Het voelt meteen vertrouwd. Alles mag, niets moet. Je mag je ontwikkelen op je eigen niveau en tempo. De combinatie met vegan suikervrije hapjes en een overheerlijke kruidenthee maakt het helemaal af. Want je goed en in balans voelen betekent dat je voor zowel de innerlijke mens als de uiterlijke mens mag zorgen.” Roos Verstraten

“Loes heeft mij enorm geholpen om mijn droom leven te creeëren!” Merel Burger

“Loes ontmoette ik in een periode waarin ik zelf erg onevenwichtig in het leven stond. Levend in een web van zoveel schuld en schaamte, waarbij ik het gevoel had teveel te zijn voor een ander en hem/haar daar dus niet tot last mee wilde zijn. Bij Loes voelde het rustig, heel veilig en vertrouwd. Hoe bang ik ook nog was; ik voelde dat het rustiger in mijn hoofd werd wanneer ik bij en met Loes was. Niet alleen dat, het werd ook overzichtelijker, helder en langzamerhand werd ik mij door de gesprekken én oefeningen meer bewust van mijn kracht. De coaching sessie in Italië zit voor altijd in mijn HART. Wat zij daar voor mij heeft gedaan is groots. Iedere keer als ik nu – waar ik ook ben – een witte vlinder voor mij zie vliegen, ben ik weer helemaal in het hier en nu. Ervaar ik kippenvel.” Samantha Kroes

Loes is een hele fijne gesprekspartner. Heel begripvol en zorgzaam, maar tegelijkertijd kennis van zaken en doortastend. Haar praktische aanpak in combinatie met theoretische achtergrond vond ik een gouden combi.” Suzanne Laan

“Ik vind Loes een fijne gesprekspartner en coach. Ze is direct en heeft daarnaast een goed gevoel voor humor. Een gesprek is zelden saai, maar Loes houd altijd oog voor de reden waarom je bij haar zit. Daarin is ze erg zorgzaam en voel je je op je gemak en veilig. Ik vond het fijn praktische tips te krijgen en de achtergrond te horen, dat hielp mij erg bij de toepassing ervan.” Tanja de Bie - van Leeuwen

CYDL ONLINE PROGRAMMA VOOR DREAMLEADERS

Let op dit wordt €1197,-!

Neem contact op voor betalen in termijnen of als je nog vragen hebt!