Tao work-life-balance training

Programma

Level I

Module I SOULFLOW, heldere doelen creëren en levenswensen realiseren
In module I leren we hoe we moeiteloos onze wensen kunnen realiseren in ons (werk) leven door het aanwenden van ‘I’ kracht’ (spreek uit ieee). I kracht is een krachtige taoïstische techniek, te vergelijken met concentratie en focus, echter op een manier die we niet kennen in het Westen.

Module II MINDFLOW, inzicht en bewustzijn creëren, zelfkennis is de sleutel tot balans
In module II ontdek je hoe jij energie verliest aan mensen en situaties en hoe je dat direct kunt veranderen. In plaats van onbewust door het leven te gaan en niet te weten waarom je je moe en gestressed voelt, leer je helder af te stemmen op je eigen energievoorraad zodat deze vermeerderd.

Module III RELAX & DETOX FLOW, emotionele balans verkrijgen voor innerlijke rust
In module III leer je hoe je kunt mediteren en tot rust kunt komen na een stressvolle dag. Daarnaast leer je hoe je je  eigen gezondheid kunt laten toenemen door eenvoudige detox yoga oefeningen uit het Taoïsme. Deze oefeningen detoxen je organen niet alleen, ze brengen je ook emotionele balans. Hoe meer je in staat bent om vanuit emotionele balans te leven, hoe dichter je bij je ware zelf komt.

Module IV VITALITYFLOW, energie en zelfgenezend vermogen vermeerderen voor gezondheid
In module IV leer je hoe je soepel, sterk en energiek wordt in 10 minuten door de eeuwenoude krijgskunst Tao Yoga, zodat je direct veel energie krijgt en in staat bent om je eigen gezondheid te allen tijde positief te beïnvloeden. Je leert het verouderingsproces te vertragen en krijgt de kracht, soepelheid en vitaliteit terug van je jeugd.

Module V MASTERYFLOW, mentale kracht ontwikkelen voor geluk en positiviteit
In Module V gaan we mentale kracht ontwikkelen, zodat we in staat zijn om gedachtes zelf te kiezen en niet ons hoofd en negatieve gedachten de baas te laten zijn. Ook ontdek je het geheim van positiviteit toe te passen. Je leert de krachtigste technieken uit mindfulness, lifecoaching en RET zelf toe te passen waardoor je veerkracht ontwikkeld.