Succesverhalen

Mijn batterij was leeg, ik was moe en had continue een gevoel van stress, zelfs om de kleinste dingen. Door het 5 stappen programma van Loes ben ik me veel bewuster van welke gevoelens er in mij afspelen. Ik pak ruimte en tijd voor mezelf. Ik heb meer compassie naar mezelf toe en veel meer energie! Loes jij hebt mij echt een hele goede kickstart gegeven en handvatten aangereikt waarmee ik verder kan, daar ben ik super blij  mee!

Suzanne van der Erf

Eigenaar , Winkle

In the relation it certainly decreased the amount of issues, stress and discussions. My daughter also noticed that I am a better, and more relax papa. I manage my work better, interact with colleagues smoother. I sleep better. Things do not bother me as before!

Alex Feo

De coaching van Loes heeft mij op een diep niveau inzichten gegeven die ervoor zorgen dat ik niet meer in de valkuil stap van doorknallen en lichaamssignalen negeren. Dat maakt dat de balans in mijn leven veel beter en stabieler is dan voorheen en bovendien slaap ik er beter door.

Marret Kramer

Loes is ontwapenend, spontaan en begaan en dat maakt haar begeleiding niet alleen effectief maar ook nog eens gezellig, er wordt ook veel gelachen! Bovendien heeft ze een veelzijdige achtergrond, levenservaring en de benodigde kennis om heel veel mensen te kunnen helpen.

Alexander Auerbach

Tao yoga work life balance bij Loes heeft mij een hele hoop geleerd waar ik elke dag wat aan heb. Het geeft een heerlijk onafhankelijk en rijk gevoel als je jezelf er weer helemaal bovenop helpt nadat je je uitgeblust voelt. Het bewustzijn om gebruik te maken van je eigen krachten en de energie om je heen is iets wat ik iedereen zou kunnen aanraden.

Bianca de Visser

Het programma heeft mij inzicht in eigen handelen en kunnen opgeleverd. Ook begrijp ik hoe stress zich bij mij manifesteerd en hoe ik hierop kan anticiperen. Verder heb ik dieper persoonlijk en spiritueel inzicht gekregen door geleide meditatie sessies van het programma van Loes en heb ik meer balans in wat anderen van mij verwachten en wat ik wil leveren.

Shanna Le Double