In-company yoga en meditatie training

Incompany yoga meditatie training

Ontspanning op de werkvloer is in deze succes gedreven maatschappij van groot belang. Meditatie-trainingen zijn een goed ontspanningsmechanisme en zorgen voor vitale medewerkers. Deze In-company yoga en meditatie trainingen kunnen zowel intern, op locatie als extern worden gegeven.

yoga meditatieIncompany yoga en meditatie trainingen zijn onderscheidend, omdat de focus ligt op ontspanning en vitaliteit binnen de organisatie. Met deze trainingen investeer je in de gezondheid en vitaliteit van de medewerkers en de kwaliteit van het werk. Daarnaast draagt het bij aan een positieve werksfeer, stress-preventie, het terugdringen van ziekteverzuim en een hoog rendement. Kortom, goed voor de vitaliteit van de totale organisatie,

Trainers yoga meditatie training

De trainingen worden op een nuchtere manier gegeven, waarbij de medewerkers centraal staan. Onze trainers en coaches hebben een jarenlange management achtergrond waardoor zij ook heel goed bekend zijn met het bedrijfsleven.

Kosten yoga meditatie

De kosten zijn afhankelijk van het aantal medewerkers en de behoefte van uw bedrijf. U kunt kiezen voor een dagtraining, maar ook langere trajecten behoren tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld een 6-weekse training, waarbij de trainer wekelijks een yoga en/of meditatie training komt geven.

In-Company Yoga en meditatie training

Iets voor uw bedrijf?