Team

 

Team van diverse coaches

Loes van Beest werkt samen met verschillende coaches, zoals Caroline Vaessen. Daarnaast heeft Loes een team van ervaren loopbaan-en vitaliteitscoaches om zich heen, die op korte termijn inzetbaar zijn.

Wij verzorgen de selectie en bemiddeling  van uw vraagstuk bij de juiste coach. Doordat wij onze coaches vakmatig en persoonlijk goed kennen, zijn wij in staat een kwalitatief hoogwaardige oplossing te bieden. Onze coaches zijn streng geselecteerd en doorgewinterd in hun vakgebied, zodat zij de juiste vertaalslag direct kunnen inzetten naar uw organisatie. 

 

Caroline Vaessen

Caroline Vaessen

NLP trainer en coach

Caroline is internationaal gecertificeerd NLP Trainer. Als NLP-trainer en als coach draait het voor Caroline uiteindelijk allemaal om één ding: terugkeren naar onze natuurlijke staat van zijn. Voor haar betekent dat het ervaren van innerlijke rust, gezondheid en geluk. “We zijn immers allemaal gelukkig geboren, we zijn soms alleen even vergeten hoe dat ook alweer werkt, echt gelukkig zijn.” Haar missie is dan ook om een bijdrage te leveren aan de persoonlijke ‘ont-wikkeling’ van anderen en daarmee het bewustzijn te vergroten.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u binnen 24 uur terug!