Team

Contactformulier

Team

Yoga & Coach werkt samen met verschillende coaches waaronder Esther Koning; runningcoach en Barbara Labrie; stemactrice en performance coach. Samen met deze coaches organiseert Yoga & Coach verschillende trainingen, clinics en retreats waar vitaliteit, sport en persoonlijke ontwikkeling samenkomen.

Interim

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de invulling van interim opdrachten en kunt u bij ons terecht voor de beste coaches op het gebied van loopbaan-, executive- team- en business coaching. Vaak wordt pas aan de optie van een coach gedacht op het moment dat men er actuut een nodig blijkt te hebben. Wij herkennen dit als geen ander en zijn in staat om op korte termijn tot actie over te gaan.

Wij verzorgen de selectie en bemiddeling  van uw vraagstuk bij de juiste coach. Doordat wij onze coaches vakmatig en persoonlijk goed kennen, zijn wij in staat een kwalitatief hoogwaardige oplossing te bieden. Onze coaches zijn streng geselecteerd en doorgewinterd in hun vakgebied, zodat zij de juiste vertaalslag direct kunnen inzetten naar uw organisatie. Vragen? Op zoek naar een coach? Neem direct contact met ons op.

 

Esther Koning

Esther Koning

Sparringpartner en runningtherapeut

Runningstar biedt mental coaching en hardlopen met als doel ontspannen, gezond en met meer veerkracht in het leven te staan. Runningstar helpt mensen bij het verbeteren van hun geestelijke en fysieke conditie, en laat ze weer genieten van de natuur en de ontspannende werking daarvan op lichaam en geest.

Barbara Labrie

Barbara Labrie

Owner Labrie Praktijk: massage, coaching and yoga

“Wat ik het liefste doe is een afwisselende leven leiden. Ik acteer en ben trainings-en stemactrice. Daarnaast ben ik Reikimeester en regisseur en geef ik presentatie-trainingen in het bedrijfsleven. Ik heb mijn eigen massagepraktijk en geef inspirerende yoga-lessen en retreats.”