Team

 

Team van diverse coaches

Loes van Beest werkt samen met verschillende coaches, onder andere met Esther Koning; runningcoach, en Barbara Labrie; stemactrice en performance coach. Daarnaast heeft Loes een team van ervaren loopbaan-en vitaliteitscoaches om zich heen, die op korte termijn inzetbaar zijn.

Wij verzorgen de selectie en bemiddeling  van uw vraagstuk bij de juiste coach. Doordat wij onze coaches vakmatig en persoonlijk goed kennen, zijn wij in staat een kwalitatief hoogwaardige oplossing te bieden. Onze coaches zijn streng geselecteerd en doorgewinterd in hun vakgebied, zodat zij de juiste vertaalslag direct kunnen inzetten naar uw organisatie. 

 

Esther Koning

Esther Koning

Sparringpartner en runningtherapeut

Runningstar biedt mental coaching en hardlopen met als doel ontspannen, gezond en met meer veerkracht in het leven te staan. Runningstar helpt mensen bij het verbeteren van hun geestelijke en fysieke conditie, en laat ze weer genieten van de natuur en de ontspannende werking daarvan op lichaam en geest.
Barbara Labrie

Barbara Labrie

Owner Labrie Praktijk: massage, coaching and yoga

“Wat ik het liefste doe is een afwisselende leven leiden. Ik acteer en ben trainings-en stemactrice. Daarnaast ben ik Reikimeester en regisseur en geef ik presentatie-trainingen in het bedrijfsleven. Ik heb mijn eigen massagepraktijk en geef inspirerende yoga-lessen en retreats.”

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u binnen 24 uur terug!