Tao krijgskunst management training

Ervaar je interne kracht, grenzen, energie en kom opgeladen terug

Tao krijgskunst teambuilding management training

Loes van Beest gebruikt haar Taoïstische kennis en wijsheid van de krijgskunst om een sterk, gezond en gelukkig mens te worden. Zowel in het werk- als privé-leven. Met deze Tao krijgskunst teambuilding management training worden deelnemers energiek en vitaal. Ook gaan ze hun (interne) mentale kracht ervaren, krijgen meer energie en worden ze soepel en sterk.

teambuilding

Flexibel meebewegen zonder om te vallen

Deze fysieke management training leert om vanuit ontspanning te denken en te werken. Staan en je niet weglaten duwen, zacht van binnen en sterk van buiten. Flexibel meebewegen zonder om te vallen. Vaardigheden die je als medewerker of manager goed kunt gebruiken.

Goed voor de teambuilding

Tao krijgskunst management training is voor managers, medewerkers, teams en collega’s die op een gezonde en ontspannen manier een training willen volgen. Deelnemers gaan hun interne kracht, grenzen en energie ervaren, worden ontspannen en komen opgeladen weer terug. Een Tao krijgskunst training is heel goed voor de teamspirit en eventueel uit te voeren op een mooie locatie in combinatie met lunch of ontbijt. Ook voor of na een belangrijke vergadering versterkt het de focus en verhoogt het de energie van de meeting. Gegarandeerd een succes!

Teambuilding krijgskunst

Iets voor uw bedrijf?