Wat is Yoga & Coach

 

Wat is Yoga & Coach

Binnen de huidige maatschappij draait het om snelheid, kwaliteit en perfectie. We willen overal tegelijk zijn en goed genoeg zijn. We zitten vaak lang achter de computer, de scheiding tussen werk en privéleven wordt steeds moeilijker. Waardoor de balans tussen inspanning en ontspanning weg is. Terwijl deze balans juist van groot belang is voor onze vitaliteit en mentale gezondheid.

Werkzaamheden 

Loes van Beest geeft sinds 2001 diverse workshops en trainingen op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers waaronder yoga-, meditatie,- stressrelease,- work life balance,- en vitaliteits-trainingen. Loes is Life,- en Vitaliteits coach en heeft haar eigen praktijk in Amsterdam Centrum.

Loes wordt door bedrijven zoals Dutch Design Week, Booking.com, Rode Kruis en Belastingdienst Amsterdam ingehuurd. Daar verzorgt ze onder andere bovengenoemde trainingen en ondersteunt en adviseert ze HR-afdelingen met vitaliteits-ontwikkelingen, advies en coaching. Loes is tevens werkzaam als docent bij HBO Lifecoach opleiding Atma.

yoga

“Mijn doel is om mensen te helpen hun eigen kracht en kwaliteit te vinden.”

Werkstijl en aanpak

Loes combineert haar basis als Lifecoach met haar kennis en ervaring van onder andere het Taoïsme en Boeddhisme. De combinatie van nuchterheid en spiritualiteit, is de werkwijze die je van haar kunt verwachten. Vanuit verbinding en vertrouwen werkt ze samen om het doel te bereiken.

Missie

De missie van Yoga & Coach is om zoveel mogelijk mensen te leren hoe ze vitaliteit, gezondheid en geluk in hun (werk) leven kunnen creëren. Loes gelooft namelijk dat het voor ieder mens mogelijk is om een vitaal (werk) leven te leiden vol energie, inspiratie en motivatie, mist je de juiste manieren en technieken kent.

Loes is zeer gepassioneerd om deze technieken aan u of uw medewerkers te leren door  middel van coaching en of trainingen. Wilt u daar meer over weten? Maak dan direct een afspraak met Loes zodat u samen kunt afstemmen over de vele mogelijkheden voor een vitaal bedrijf met vitale medewerkers!