Wat?

 

Missie

De missie van Loes is om zoveel mogelijk mensen te leren hoe ze vitaliteit, gezondheid en geluk in hun (werk) leven kunnen creëren. Loes gelooft namelijk dat het voor ieder mens mogelijk is om een vitaal (werk) leven te leiden vol energie, inspiratie en motivatie, mist je de juiste manieren en technieken kent.

Loes is zeer gepassioneerd om deze technieken aan u of uw medewerkers te leren door  middel van coaching en of trainingen. 

Werkzaamheden 

Loes van Beest geeft sinds 2001 diverse workshops en trainingen op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers waaronder mindfulness, stressrelease,, work life balance en vitaliteits-trainingen. Loes is Life,- en vitaliteits coach en heeft haar eigen praktijk in Amsterdam Centrum. Loes is officieel gecertificeerd en geregistreerd bij zowel de NOBCO als CRKBO.

Loes wordt door bedrijven zoals Dutch Design Week, Booking.com, Rode Kruis en Belastingdienst Amsterdam ingehuurd. Daar verzorgt ze onder andere bovengenoemde trainingen en ondersteunt en adviseert ze HR-afdelingen met vitaliteits-ontwikkelingen, advies en coaching. Loes is tevens werkzaam als docent bij HBO Lifecoach opleiding Atma.

 

“Mijn doel is om mensen te helpen hun eigen kracht en kwaliteit te vinden.”

Werkstijl en aanpak

Loes combineert haar basis als Life- en vitaliteitscoach met haar kennis en ervaring van mindfulness. De combinatie van nuchterheid en spiritualiteit, is de werkwijze die je van haar kunt verwachten. Vanuit verbinding en vertrouwen werkt ze samen om het doel te bereiken.

Wilt u daar meer over weten? Maak dan direct een afspraak met Loes zodat u samen kunt afstemmen over de vele mogelijkheden voor een vitaal bedrijf met vitale medewerkers.