Work-life-balance coaching

Work life balance coaching

Medewerkers met stress kunnen een negatieve invloed op de kwaliteit van het bedrijfsproces hebben. Om een bedrijf productief en gezond te houden zijn gezonde, gedreven en goede medewerkers van belang. Met ons work life balance coaching programma kunnen medewerkers de juiste balans terugvinden en deze vervolgens weten te bewaken. Dit draagt bij aan een positieve werksfeer, stresspreventie, het terugdringen van ziekteverzuim en een hoog rendement. Een goede investering in medewerkers is een goede investering in uw bedrijf.

work life balance

Verschil work life balance coaching met andere programma’s

Het programma onderscheidt zich op meerder manieren van andere programma’s. Ten eerste dat – naast het aanleren van nieuw gedrag en inzichten rondom stress en werkdruk (coping) – de focus ook ligt op ontspanning en vitaliteit. De medewerker leert daardoor bewezen technieken toe te passen in zijn leven en werk. Hierdoor leert hij of zijn effectief met stressfactoren om te gaan. Met het work life balance coaching programma investeert u in de gezondheid van de medewerker en de kwaliteit van het werk. Het programma is geschikt voor medewerkers met spannings- of stressklachten en re-integratietrajecten.

Het programma 

Het work life balance programma bestaat uit 5 stappen met elk hun eigen doel. Voorafgaand aan het programma vindt een intakegesprek met de medewerker plaats. Op basis hiervan worden de persoonlijke doelen vastgesteld. De medewerker wordt vervolgens intensief gecoacht en start meteen met het aanleren van ontspanningsmanagement. Daarnaast wordt de medewerker gedurende het gehele programma gecoacht en begeleid door coaches met jarenlange kennis en ervaring.

Vitaliteitsspreekuren

Naast het aanbieden van het 5 stappen programma bieden we als optie vitaliteitsspreekuren aan. De medewerker kan daarbij gebruik maken van een vooraf aantal afgesproken sessies op het gebied van vitaliteit en work life balance. Door middel van deze vitaliteitsspreekuren investeert u in de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Medewerkers krijgen direct praktische en makkelijk inzetbare tools aangereikt op het gebied van vitaliteit en ontspanningsmanagement.

Work-life-balance coaching

Iets voor uw medewerkers?